juhla-asut

Video: Pikkujouluun blingblingiä kangaskaupasta

Kävimme tänään Anun kanssa tekemässä livevideon pikkujouluasujen kankaista Oulun Eurokankaassa. Jos siis sulla on pikkujouluasu vielä hakusessa, katsopa mitä kaikkea ihanaa me löydettiin. Videolla myös ideoita siihen minkälaisiin erilaisia kankaita voisi käyttää. Vinkkejä niin kotiompelijalle kuin ompelimon mittatilauspalveluita kaipaavalle. Pikkujoulumekon voi saada teetettyä jopa alle satasella kankaineen. Kannattaa siis katsoa ja poimia vinkit talteen.

Muista seurata meitä myös facebookissa, koska sinne nämä livevideot ensimmäisenä pyörähtää katseltaviksi. Siellä voi myös kommentoida ja osallistua videon tekemiseen kysymällä kysymyksiä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *