Pukeutumisneuvonta

Vinkki parempaan pukeutumiseen – tutustu vaatekaappiisi

Otsikko saattaa yllättää monet teistä. Vaatekaapissa, kun vierailee joka päivä ja monesti useampia kertoja päivässä. Ei kai siihen nyt erikseen tarvi vielä tutustuakin?? Kuitenkin jos haluat helpottaa arkipukeutumistasi, pieni vaatekaappitutkimusmatka on paikallaan. Varsinkin, jos olet viime aikoina (vuosina?) ehkä lähinnä vain tehnyt uusia ostoksia ja työntänyt niitä vaatekaappisi täytteeksi. Älä huoli, tähän meistä jokainen on varmasti syyllistynyt, allekirjoittanut nyt ainakin. Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhäistä muuttaa tapojaan, joten jatka siis lukemista 🙂

Lähde: Pixabay

Tässä postauksessa tulee samalla teille kaikille blogin lukijoille pieni maistiainen siitä, minkälaisia tehtäviä Löydä tyylisi-kurssi piti sisällään. Kurssilla tehtävät ovat yksityiskohtaisempia ja kurssi on johdonmukainen kokonaisuus. Kuitenkin pelkästään omaan vaatekaappiin tutustuminen voi auttaa sinua kohti parempaa tyyliä ja toimivampaa vaatekaappia.

Ensimmäinen vaihe on siis sukeltaa sinne vaatekaappiin. Lue läpi ensin koko tämä postaus ja päätä sitten sopiva ajankohta tämän tutustumisleikin tekemiseen.

 

Lajittele vaatteet

 

Avaa siis vaatekaappisi ovi ja kaivele tavarat hyllyiltä esim. sänkysi päälle. Mitä kaikkea sieltä löytyykään? Lajittele vaatteista pois ne, jotka ovat liian pieniä tai rikkinäisiä. Nämä vaatteet kannattaa suosiolla siirtää muutenkin käyttövaatekaapista syrjään, koska liian pienet vaatteet saavat olosi tuntumaan vain liian isolta. Olivatpa ne päällä tai kaapissa. Rikkinäiset siis korjaukseen joko ompelimolle tai omalle ompelupisteelle. Liian pienet johonkin muualle säilytykseen tai suoraan kierrätykseen.

Löytyikö kaapista vaatteita, joita et muistanut omistavasikaan? Onko siellä sellaisia vaatteita, jotka ovat iha kivoja, mutta et ole saanut oikein ikinä niistä toimivia asuja? Kaipaatko vaihtelua ehkä lempivaatteidesi stailaukseen? Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, kannattaa siirtyä seuraavaan vaiheeseen eli pukeutumisleikkeihin 🙂

 

Pukeutumisleikkien aika

 

Se onnistuu parhaiten leikkimällä lapsuuden prinsessaleikkejä ja testailemalla erilaisia yhdistelmiä omilla vaatteilla. Varaa tähän reilusti aikaa ja yksityisyyttä. Hulluttele ja testaile, omasta vaatekaapista voi löytyä todellisia aarteita! Päästä luovuus valloilleen! Voit etsiä ideoita vaikka Pinterestistä tai googlen avulla. Olemme itsekin koonneet Pinterest taulun arkityyleistä, Löydä tyylisi-kurssiin liittyen. Yritä stailata myös niitä vaatteita, joille et ole oikein vielä osannut käyttää. Google on oiva apuväline tässäkin. Sieltä löytyy loputtomasti kuvia erilaisista tyyleistä.

Anun bonusvinkki: Tee muutama kokonaan valmis asukokonaisuus esim. sunnuntaina seuraavaa viikkoa varten. Laita asut odottamaan käyttöä vaikkapa hengareihin. Muista kaikki asun osat, myös asusteet, kengät ja takki. Suomessa et pärjää ilman ainakaan juuri nyt 🙂 Tämän ja muita tyyliajatuksia ja -vinkkejä löydät meidän viimeisimmästä videopostauksesta: Ajatuksia tyylistä.

 

Ole rohkea!

 

Löysit ehkä hulluttelemalla jotain uusia yhdistelmiä vaatekaapistasi. Haastan sinua nyt käyttämään jotain erilaista asua tällä viikolla. Riko omia rajojasi ja piristä arkeasi pistämällä päällesi jotain ihanaa ja erilaista!

Nyt ainakin teoriassa tiedät paremmin mitä vaatekaapistasi löytyy. Toivottavasti pukeutumisleikki sai sinut innostumaan ja löytämään vaatekaapistasi jotakin aarteita, joita et aiemmin ole huomannut.

Ihania hetkiä pukeutumisen parissa toivottaa,

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *