Häät

Ompelimon tytöt Oulun Häämessuilla 3.2.3018 – messulippuarvonta!

Tämän postauksen messulippuarvonta on päättynyt ja voittajat arvottu. Kiitos kommenteista ja osallistumisesta 🙂

 

**********************************************

Kuten edellsisessä postauksessa Ompelimo Kellon vuosi 2017 kerroimme, meidän viime vuosi oli todella vaiherikas. Sama linja jatkuu heti alkuvuodesta ja olemme lähdössä ensimmäistä kertaa Oulun Häämessuille mukaan. Messut ovat tällä kertaa Areena Oulu Terminaalissa ja niiden ajankohtana on lauantai 3.2.2018 klo 10-16. Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta ja toivomme tapaavamme messuilla monia juhla-asujaan suunnittelevia morsiamia ja häävieraita.

Mittatilauspukuja, vartaloanalyysi, messutarjouksia

Messuosastollamme (osasto nro 10) on tarjolla hyvien messutarjousten lisäksi mm. nopea vartaloanalyysi, jonka perusteella voimme antaa pukusuosituksia morsiamille vartalotyyppiin perustuen. Morsiustekstiilien ja muidenkin vaatteiden huoltoon myynnissä on valikoima Softcaren tuotteita. Osastollamme on esillä useampia Ompelimossamme tehtyjä hää- ja juhlapukuja, joita pääset tarkastelemaan lähemmin ja hakemaan omaan pukusuunnitteluun inspiraatiota. Lisäksi kaksi näistä puvuista on esillä häämessujen hääpukumuotinäytöksen runwaylla.

Tämäkin upea puku mukana messuosastollamme

Hää- ja juhlapukujen mittatilausosaamista ompelimolta löytyy meidän molemmilta ompelijattarilta runsaasti, ompelijamestari Anulla yli kymmenen vuoden ajalta. Lisäksi tarjoamme näkemystä myös enemmän pukeutumisneuvonnan näkökulmasta stailaamisen ja asustamisen osalta. Ideoita meillä riittää, joten tervetuloa rohkeasti osastolle juttelemaan ja omaa hääpukua suunnittelemaan.

Virittäydymme täällä blogin puolella myös hääteemaan ennen messuja. Itseasiassa aloittelimmekin jo viime vuonna postauksella Hääpuvun teettäminen mittatilaustyönä – 6 tärkeää askelta Lisäksi voit käydä kurkkaamassa meidän vanhojenpäiväpukuihin liittyvät postaukset. Siellä on mm. tietoa ja videoita pukujen tilaamisesta ulkomailta, pukujen korjausompeluista ja muuta kiinnostavaa mm. pukujen käyttöönottoon liittyen.

Messulippuarvonta (Arvonta päättynyt)

Koska haluamme nähdä mahdollisimman monet teistä messuilla, arvomme blogissa 2 kpl häämessujen pääsylippuja (lipun arvo 12 eur/kpl). Kommentoi tähän blogipostaukseen mikä sinua eniten kiinnostaa häämessujen tämän vuotisessa annissa. Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi niin saamme sinuun yhteyden, jos voitto osuu kohdalle. Onnea arvontaan!

Ennen messuja julkaisemme ainakin yhden hääteemaisen postauksen, jossa aiheena mm. hääpukusuosituksista erilaisille vartalotyypeille. Silloin luvassa myös lisää messulippuarvontoja, joten pysy siis kuulolla 🙂

Hääterveisin,

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 thoughts on “Ompelimon tytöt Oulun Häämessuilla 3.2.3018 – messulippuarvonta!

  1. Kaksiosaiset hääpuvut kiinnostaa, että millaisia on tänä vuonna ja nimenomaan Suomessa kun kesätkään ei välttämättä ole kovin lämpimiä. Koska itselleni on tulossa kaksiosainen hääpuku. Lisäksi morsiuskimput ja kukka asetelmat kiinnostaa kovasti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *