Pukeutumisneuvonta

Kokeile vyötä!

Tämän kuun tyylivinkkinä tarjoamme asupulmiin ratkaisuksi iki-ihanaa (ja monille myös niin kamalaa) VYÖTÄ. Jostain syystä moni kokee vyön käytön hieman pelottavaksi.

Jos et ole vyöihmisiä, niin onko kenties jokin näistä lauseista tuttu?

“Ei minulle sovi vyö, sen käyttöön tarvitaan ampiaisvyötärö”
“En vain osaa käyttää vyötä”
“No ei ainakaan vyötä. Tykkään verhoutua isoihin vaatteisiin, koska ne hoikentavat. “

Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. On tullut aika voittaa vyökammosi ja uskaltaa näyttää maailmalle muotosi 🙂

Kokeile ennakkoluulottomasti!

Me Ompelimon tytöt uskomme vakaasti siihen, että vyöt ovat juuri sinua varten. Jokaiselle vartalomallille ja jokaiseen tyyliin on olemassa juuri se oikea vyö. Kyse on vain siitä, että sinun täytyy rohkeasti kokeilla erilaisia vöitä erilaisiin asuihin. Kokeile asetella vyö myös eri kohtiin. Joillekin vartalotyypeille sen oikea paikka on lantiolla eikä vyötäröllä. Myös mekkoja ja takkeja kannattaa kokeilla vyön kanssa. Nekin saavat aivan uudenlaisen lookin. Mahdollisuudet ovat loputtomia!

Hanki uusi vyö tai vyölaukku

Etkö omista yhtään vyötä tai kaikki omistamasi vyöt tuntuvat epäsopivilta? No nyt on sitten hyvä aika hankkia sellainen. Vyö on asusteena mitä mainioin ja auttaa monesti myös päivittämään koko vaatekaapin ajankohtaisemmaksi. Moni vaate saattaa tuntua ihan uudelta, kun siihen lisää vyön. Yksi vaate = monta asua kuulostaa aina hyvältä ja ekologiselta.

Inspiroidu Pinterestissä

Etkö tiedä mistä lähteä liikkeelle vyötestailun kanssa? Hyvä lähtökohta on aloittaa etsimällä inspiraatiota ja hyviä vinkkejä muilta pukeutujilta. Jos et pääse tarkkailemaan kanssasisariasi kaupungin vilinään, aina voi käydä Pinterestissä. Kokosimme iloksenne vyöideoita Vyötä itsesi-tauluun. Siellä on monipuolisesti vyötettyjä kokonaisuuksia erilaisille vartaloille ja erilaisiin tilanteisiin. Käy siis inspiroitumassa ja tee vaikka oma taulusi juuri sinulle sopivista ideoista!

Tässä oli vain osa sähköpostilistalla jakamastamme tyylivinkkilistasta. Jos haluat saada kuukausittaisen tyylivinkin sähköpostiisi, liity mukaan sähköpostilistallemme. Voit tehdä sen helposti tästä:

tästä:

 

Rohkeita tyylihetkiä toivottaa,

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *