Blogista

Tämä blogi, kuten koko Ompelimo Kellon tarina, on saanut alkunsa yrittäjä Anu Tuomaalan sydämessä. Blogia suunnitellessaan Anu unelmoi tarjoavansa asiakkailleen entistä enemmän tietoa siitä miten ompelija voi auttaa ihan tavallista pukeutujaa arkisissa ja juhlavammissakin pukeutumisasioissa.

Tämän blogin yksi tärkeistä tavoitteista onkin madaltaa jokaisen naisen ja miehen kynnystä käyttää hyödykseen ompelimon palveluja ja tehdä niistä yhä useammalle tutumpia. Pyrkimyksenä on myös tuoda esille palveluvalikoimasta niitä asioita, joita jokainen kuluttaja ei huomaisi edes ompelijalta kysyä. Lisämausteena bloggaamme ajoittain myös muodin maailmasta, trendeistä ja annamme vinkkejä kuluvan sesongin pukeutumiseen ja myös vinkkejä eettisempään vaatekaappiin on luvassa.

Blogin kirjoittajana hääräilevä Sinikka haluaa tuoda myös oman mausteensa blogin tarjontaan. Hänen osaamisalueinaan ovat erityisesti tyyliasiat, vanhojen vaatteiden muodistaminen ja eettinen kuluttaminen, joihin hän on perehtynyt kirjoittaessaan kolmisen vuotta henkilökohtaista blogia “Cause to Wear” näiden aiheiden tiimoilta.

Ompelimopalvelujen käyttö auttaa pukeutujaa nimenomaan viemään vaatekaappiaan eettisempään suuntaan. Vetoketjun vaihto tai reiän paikkaaminen pidentää luottovaatteen ikää. Lisäksi hyvinistuva ja oikeanmittainen vaate on yksi tyylin kulmakivistä. Siksi jokainen juhlapuvun helmanlyhennys ja vetoketjun vaihto on myös Ompelimo Kellon tyttöjen mielissä tosi tärkeä juttu.

Tervetuloa siis mukaan lukemaan Ompelimon tarinoita ja osallistumaan näiden tarinoiden tekemiseen. Muista siis myös kommentoida ja heittää meille ideoita siitä mistä aiheista haluaisit täällä blogissa lukea.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail