Kurssilaisten kokemuksia

Voisiko Löydä tyylisi-kurssi olla myös sun juttu? Täältä voit lukea mitä aiemmin kurssin suorittaneet ovat siitä tykänneet.

 

Hei ja kiitos kurssistanne!

Tämä tuli niin oikeaan aikaan! Alku oli vaikeaa, en millään osannut päättää minkälaisesta tyylistä pidän. Seikkailin Pinterestissä tuntikausia ja melkein nyyhkytin kun “en mie tiijä mistä mie tykkään…” Sitten alkoi pikkuhiljaa löytymään kivoja asuja ja asusteita. Yllättäen samantyyppisiä vaatteita löytyi myös vaatekaapista. 
Tein Konmarituksen parisen vuotta sitten ja vääränlaiset vaatteet olin laittanut kierrätykseen, mutta muutama “laitan päälle kun laihdun”-vaate oli vielä jäänyt kaapin perälle. Oli tosi vapauttavaa päästä niistäkin eroon. 
Videot olivat hyvät ja tosi tarpeelliset. Osasitte sanoittaa ajatuksia joita pyöri päässä mutta joille en itse löytänyt sanoja.
Kiitos vielä kerran mahtavasta opetuspaketista! Olette huippuammattilaisia!
Terveisin Päivi Jääskeläinen Imatralta

 


Mukavan kevyt kurssi, jonka jaksoi tehdä arjen keskelläkin. Tyylikurssi-nimi antoi minulle väärän mielikuvan värianalyyseistä ja vartalonmalleista, kun kurssi oli enemmänkin oman tyylisuunnan etsimistä ja vaatekaapin raivausta. Mutta tämä taisi olla omaa väärinkäsitystäni. Vaikka olin ennen kurssia jo raivannut vaatekaapin, niin sain siihen tästä kurssista lisää selkoa. Opin pohdintatehtävien kautta minkälaisista vaatteista todella välitän, ja mitä minun tarvitsee hankkia lisää (paljon yksityiskohtia sisältävät vaatteet, ja pitkähihaisia minulla ei ole yhtään!). Näitä asioita ei tule itsenäisen raivauksen aikana pohdittua. Lisäksi, vaikka jo luulin raivanneeni kaapin ennen tätä kurssia, sieltä lähti vieläkin pois vaatteita! Kurssin takia tarkastelin vaatteita paljon syvällisemmin, joten sellaiset “ihan kivat” jotka vain pyöri kaapissa lähes käyttämättömänä joutuivat tarkempaan syyniin.

-Sofia Keskitalo

 


 

Hei,

Kiitos kurssista. Kurssille oli helppo tulla, kynnys oli matala kun se oli ilmainen.
Se ei velvoittanut mihinkään ja sitä pystyi seuraamaan omalla aikataululla. Sopivan pitkä ja sopivasti tehtäviä.
Kurssi pysäytti ajattelemaan vaatevarastoa uudellla tavalla. Kannattaa pysähtyä miettimään mitä ostaa ja miksi ja mikä se oma tyyli olikaan.
Olette tuoneet ompelupalvelun takaisin palveluksi uusin maustein.
Se että annatte yritykselle kasvot, teette videoita yms. tekee teistä rohkeita ja juuri sitä tarvitaan.
En ole aikaisemmin miettinyt vanhojen vaatteiden uudistamista (kun ei niitä kovin paljoa ole) mutta aion jatkossa ottaa tämän asian huomioon ja kannustaa muitakin tekemään niin.  
Kiitos ja Onnea matkaan !
T.Tarja Anisimaa

 

Kiitos kurssista!!! Olipa onni päästä mukaan.

Kurssi oli juuri kivasti mitoitettu, tehtävät eivät vaatineet ylivoimia ja liian suuria ponnisteluita (öhöm, kun jätti kaappien perkauksen vähän niukemnalle tässä kohti) joten pohdinnalle jäi tilaa ja toimeen tuli oikeasti tartuttua. Tuli into toteuttaa kurssi omatoimisesti uudelleen kun talvivatteet vuorostaan ovat säilössa ja kesäpukimet esillä🙂

Sen huomasin, että tyyliä pohtiessa ja hankintoja suunnitellessa väriasioita tuli mietittyä. Ehkä niistä lisää jatkossa🙂

Kurssitehtävien mitoituksen lisäksi arvostan suuresti kierrätysasennetta, ei heti koko vaatekaappia uusiksi ja olemassaoleviakin kannattaa duunailla ammattilaisen avulla. Moni vaate onkin saanut uuden elämän teillä mutkan käytyään. Nämä kokemukset kannustavat jatkossa entistä enemmän satsaamaan hyvään materiaaliin ja tiettyyn ajattomuuteen kalliimmissa hankinnoissa. Opin myös itsestäni uutta: sorrun kauniisiin vaatteisiin joita omassa työarjessa ei voi pitäää. Käytännönläheisyys kurssissanne auttoi ajattelemaan, että jatkossa ehkä satsaan enemmän jokapäiväisiin k i v o i h i n työvaatteisiin, ja jätän siistimmät/herkemmät kaupunkikoltut määrällisesti vähemmälle.

Ystävällisin terveisin,
Anni

 


 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail