Löydä tyylisi – kurssi

Tunnetko epävarmuutta pukeutumisesi suhteen? Aiheuttaako vaatekaappisi ja kadoksissa oleva tyyli harmaita hiuksia joka aamu? Haluaisitko pukeutua paremmin, mutta tuntuu ettet vain osaa? Haluaisitko tyylipäivityksen, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Tyylin kadottamiseen ja vaatekaapin toimimattomuuteen voi olla monia syitä. Ehkä olet juuri laihtunut paljon tai saanut lapsen? Oletko siirtymässä takaisin työelämään tai vaihtamassa erilaiseen työpaikkaan? Erityisesti naisen elämässä näitä muutostilanteita seuraa monesti vaatekaappikriisi ja usein myös tyylikriisi. Tai sitten vaatekaappikriisi on vain kroonistunut jatkuvaksi huonojen ostostottumusten takia. Me Ompelimo Kellon tytöt jaamme ja tunnemme tuskasi. Kukapa nainen ei? Siksi olemmekin kehittäneet avuksesi “Löydä tyylisi”-kurssin. Tämän modernin kirjekurssin avulla saat sinäkin mahdollisuuden ottaa tyylikurssi kohti toimivampaa vaatekaappia.

 

Mitä kaikkea saat kurssilta?

  • Opit ymmärtämään omia elämäntilanteitasi pukeutumisen kannalta ja löydät arkeesi sopivia asuja
  • Kurssin aikana visualisoit harjoitusten avulla sen sun ihannetyylin, jota kohti lähdet pukeutumistasi muokkaamaan
  • Saat rohkeutta kokeilla uusia vaateyhdistelmiä
  • Hahmotat vaatekaappisi puutteet ja vahvuudet.
  • Saat ohjeet siihen miten vaatekaapista saa karsittua pois tarpeettoman. Ilmava vaatekaappi on ihana asia!
  • Saat uskallusta myös laittaa viimein ne tavoitevaatteet kiertoon ja ymmärrät myös miksi niin kannattaa toimia
  • Teet tulevaisuuden vaateostokset aiempaa valveutuneemmin – Tiedät mitä oikeasti tarvitset ja mitä haluat
  • Ja ennenkaikkea: Saat uutta iloa pukeutumiseesi ja helpotusta jokaiseen aamuun ja pukeutumistilanteeseen

————————————————————————————————————————————————

Kurssikokemus – Pisteet kierrätysasenteesta

Kiitos kurssista!!! Olipa onni päästä mukaan. Kurssi oli juuri kivasti mitoitettu, tehtävät eivät vaatineet ylivoimia ja liian suuria ponnisteluita (öhöm, kun jätti kaappien perkauksen vähän niukemnalle tässä kohti) joten pohdinnalle jäi tilaa ja toimeen tuli oikeasti tartuttua. Tuli into toteuttaa kurssi omatoimisesti uudelleen kun talvivatteet vuorostaan ovat säilössa ja kesäpukimet esillä🙂 Sen huomasin, että tyyliä pohtiessa ja hankintoja suunnitellessa väriasioita tuli mietittyä. Ehkä niistä lisää jatkossa🙂

Kurssitehtävien mitoituksen lisäksi arvostan suuresti kierrätysasennetta, ei heti koko vaatekaappia uusiksi ja olemassaoleviakin kannattaa duunailla ammattilaisen avulla. Moni vaate onkin saanut uuden elämän teillä mutkan käytyään. Nämä kokemukset kannustavat jatkossa entistä enemmän satsaamaan hyvään materiaaliin ja tiettyyn ajattomuuteen kalliimmissa hankinnoissa. Opin myös itsestäni uutta: sorrun kauniisiin vaatteisiin joita omassa työarjessa ei voi pitäää. Käytännönläheisyys kurssissanne auttoi ajattelemaan, että jatkossa ehkä satsaan enemmän jokapäiväisiin k i v o i h i n työvaatteisiin, ja jätän siistimmät/herkemmät kaupunkikoltut määrällisesti vähemmälle.

Ystävällisin terveisin, Anni

————————————————————————————————————————————————

Miten kurssi toteutetaan?

Kurssi toteutetaan itsenäisesti sähköpostilla sinulle saapuvien helppojen tehtävien avulla. Viiden viikon kurssi sisältää yhden sähköpostilla saapuvan kotitehtävän vaatekaappiin liittyen 1-2 kertaa viikossa.

Milloin voin suorittaa tehtäviä?

Silloin kun Sinulle parhaiten sopii. Suosittelemme kuitenkin tekemään jokaisen tehtävän saapumisjärjestyksessä, koska aiempien tehtävien lopputuloksia hyödynnetään osittain myöhempiä tehtäviä tehtäessä.

Paljonko se maksaa?

Kurssi on ilmainen ja investoit siihen siis vain omaa aikaasi.

Ilmoitamme, kun uusi kurssi on taas tarjolla!

 


Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail