Pukeutumisneuvonta

Vuoden 2018 alusta olemme ottaneet Ompelimo Kellon palveluvalikoiman osaksi myös puketumisneuvonnan. Palvelukonseptiimme kuuluu pukeutumisneuvonnan lisäksi myös mahdollisuus  jättää vaatteet muokkausompeluun samalla käynnillä. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme helpon ja saumattoman asioimiskokemuksen, jossa yhdistyy asiantuntemus sekä pukeutumisen että ompelupalvelun osalta.

Tarjoamme myös ilmaista “Löydä tyylisi“-kurssia, jonka tehtävät auttavat sinua eteenpäin oman tyylin hahmottamisessa. Uuden kurssin alkamisesta tiedotamme aina Facebookissa ja Instagramissa.

Ajanvaraus

Teemme pukeutumisneuvonnan töitä tällä hetkellä vain ompelimon omissa tiloissa, mutta jatkossa tarjoamme palveluja myös muualla. Stailaamme asuja Sinulle sekä arkeen että juhlaan. Tervetuloa asioimaan!

Varaa aikasi ajanvarausjärjestelmästämme, mistä löydät ajantasaisen varaustilanteen. Halutessasi voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Varaamme sinulle ajan aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin ehdimme keskittymään vain sinuun. Allaolevassa hinnastossa ensimmäinen tuotteemme. Päivitämme palveluja asiakaspalautteen perusteella ja palvelutarjontamme laajentuessa.

Hinnasto

Pukeudu eduksesi – tyylihetki  (Kesto 45 minuuttia) € 45

Tässä lyhyessä stailaushetkessä, pukeutumisneuvojamme auttaa sinua valitsemaan yhteensä kaksi asua valitsemaasi arjen tilanteeseen tai juhlaan. Asut kootaan oman vaatekaappisi sisällöstä. Varaudu siis ottamaan mukaasi paljon vaatteita ja vielä enemmän asusteita tätä käyntiä varten. Pukeutumisneuvoja katsoo samalla vaatteistasi mahdolliset korjausompelun tarpeet ja vaatteet voi jättää samalla käynnillä ompelimolle päivitettäväksi oikeisiin mittasuhteisiin.

Pukeutumisneuvoja antaa myös vinkkejä vartalollesi sopivista vaatteista tulevaisuutta varten. Hinta sisältää nopean vartalotyyppianalyysin sekä suosituksen asiakkaalle sopivista väreistä (kylmät/lämpimät sävyt). Ei kuitenkaan sisällä varsinaista värianalyysia

.

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail